ЗА НАС

Фирма ЕЛИКС – 21 ЕООД развива своята дейност в областта на производството на пластмасови изделия от 1982 год. От 1993 год. фирмата произвежда ВиК части на едро – маншони, маркучи за перални, гумени и клингеритови уплътнения, алуминиеви преходи и муфи за въздуховоди, клапи за вентилатори и абсорбатори от алуминий Ф120, неръждаеми сифони – AISI304L.

Имаме над 20 години опит в този бранш, благодарение на който можем да ви гарантираме коректно обслужване, качествени продукти и конкурентни цени. Изработваме детайли по зададени спецификации от клиента, като можем да добавим и допълнителна консултация за конструкцията на изделията.

Дейностите включват още търговия на едро с хромирани части – нипели, колена, муфи, тройници, удължения, кранове, тефлонова лента професионална, клапани за бойлери, ъглови кранове, аспиратори, сифони, крепежи за бойлери, крепежи за тоалетни чинии и мивки, кранове с керамични механизми Melcsher. Mеки връзки за бойлери с размери от 20 до 300 см и накрайници с гаранция 20 атм със сертификат. Въздуховоди от ф50 до ф350, ръкохватки и глави за батерии с едър и ситен шлиц.